Hej och välkommen till
NSA Entreprenad
Vi utför följande arbete:
  • Betongplatta
  • Stomkomplettering
  • Fasad
  • Snickeriarbete
Previous slide
Next slide

Företagskunder

NSA Entreprenad är ett högklassigt byggföretag som erbjuder våra kunder professionell hjälp med små och stora byggprojekt i Stockholmsregionen: renovering, rivning, plattgjutning, snickeri, betongarbete, isolering, fasadrenovering, nybyggnation med mera.

Vi har kollektivavtal med Byggnads.
Vi kollar även upp att våra underentreprenörer har kollektivavtal samt att de har de behörigheter som krävs. Vi har en kopmplett ansvarsförsäkring via Trygg-Hansa Företagsförsäkringar.

Vi arbetar med ID06-system för elektroniska personalliggare i byggbranschen.

Varför välja oss

Erfarenhet

Våra kunniga medarbetare har bred kompetens och lång erfarenhet inom byggverksamhet.

Flexibilitet

Vi erbjuder moderna och effektiva lösningar anpassade efter dina individuella behov.

Kvalitet

Samarbetar du med oss är du alltid garanterad utmärkt service och hög kvalitet!

Rimliga Priser

Vi är både flexibla och noggranna. Hos oss får du optimala resultat till rimliga priser. Vi är alltid öppna för dialog!

Vad kan vi hjälpa er med?

Är du i renoveringsbehov eller önskar nybyggnation/tillbyggnation?
Tveka inte att kontakta oss via mail eller en kontaktformulär.

Tjänster vi utför

Betongplatta

Vi utför alla typer av betongarbeten såsom form sättning, armering, gjutning och spackling. Kontroll av arbetet utförs av kvalificerad arbetsledare och kalkyleringar utförs av diplomerade ingenjörer.

Stomkomplettering

Stomkomplettering är mångårig erfarenhet av husbyggen. Byggnadens bärande stomme kompletteras med konstruktioner som golv och blindbotten, innertak/undertak, utvändig beklädnad, och ej bärande väggar. Vi monterar utfackningsväggar som har goda värmeisoleringsförmågor.

Fasad

Husfasaden ger skydd mot både väta och vind. Hur ser ditt hus ut? Är det dags att fräscha upp och renovera fasaden? Vi kan utföra fasadmålning, fasadputsning, murning och andra fasadjob, inklusiv balkongarbeten. Vi har skickliga hantverkare som kan lägga ny puts och måla den fin. Vi kan också slipa och måla träfasader.

Snickeriarbete

Inredningsarbete är en viktig del av byggbranschen. Våra medarbetare har mångårig yrkeserfarenhet inom snickeri, plattsättning, golvläggning och målning. Våra kvalificerade specialister kommer att hjälpa dig att göra ditt hem bekväm och attraktiv i alla aspekter.