Varför välja oss

Erfarenhet
Våra kunniga medarbetare har bred kompetens och lång erfarenhet inom byggverksamhet.
Flexibilitet
Vi erbjuder moderna och effektiva lösningar anpassade efter dina individuella behov.
Kvalitet
Samarbetar du med oss är du alltid garanterad utmärkt service och hög kvalitet!
Rimliga Priser
Vi är både flexibla och noggranna. Hos oss får du optimala resultat till rimliga priser. Vi är alltid öppna för dialog!
Betongplatta
Vi utför alla typer av betongarbeten såsom form sättning, armering, gjutning och spackling. Kontroll av arbetet utförs av kvalificerad arbetsledare och kalkyleringar utförs av diplomerade ingenjörer. Betong kräver utläggning och vibrering inom 1-2 timmar efter blandning. Efter utläggning och vibrering ska ytan behandlas genom rivning och glättning. Skyddet mot uttorkning är viktigast under det första dygnet efter gjutning. Vi vattnar ytan för att skydda betongen. Vi har proffsiga betongarbetare som ni kan lita på.
Akustikpanel
Stomkomplettering är mångårig erfarenhet av husbyggen. Byggnadens bärande stomme kompletteras med konstruktioner som golv och blindbotten, innertak/undertak, utvändig beklädnad, och ej bärande väggar. Vi monterar utfackningsväggar som har goda värmeisoleringsförmågor. Utfackningsväggen är den vanligaste typen av yttervägg i flerbostadshus med bärande stomme av betong och/eller stål. Andra material inkluderar reglar som bär stomkompletteringen, isoleringsmaterial, fuktskydd och fäst material.
Fasad
Husfasaden ger skydd mot både väta och vind. Hur ser ditt hus ut? Är det dags att fräscha upp och renovera fasaden? Vi kan utföra fasadmålning, fasadputsning, murning och andra fasadjob, inklusiv balkongarbeten. Vi har skickliga hantverkare som kan lägga ny puts och måla den fin. Vi kan också slipa och måla träfasader.
Innerväggar

Eos eu feugiat molestiae, possim sanctus dolorum eam. Ei bonorum verterem sed, an mei assum consequat.

Snickeriarbete
Inredningsarbete är en viktig del av byggbranschen. Våra medarbetare har mångårig yrkeserfarenhet inom snickeri, plattsättning, golvläggning och målning. Våra kvalificerade specialister kommer att hjälpa dig att göra ditt hem bekväm och attraktiv i alla aspekter.
Golvläggning

Eos eu feugiat molestiae, possim sanctus dolorum eam. Ei bonorum verterem sed, an mei assum consequat.